Consumenten die uw website weten te vinden via de zoekmachines

Als u een eigen zaak heeft, dan doet u of met andere bedrijven zaken of met consumenten. En beide vormen van bedrijven hebben een andere manier van klanten verkrijgen. Een bedrijf dat vooral met andere bedrijven zaken doet, zal het vaak moeten hebben van netwerken etc

nieuwe klanten aantrekken

Trekt uw website nieuwe klanten aan als een magneet?

Maar het is ook mogelijk dat u vooral met consumenten (of particulieren) zaken doet. Als u hier klanten wilt krijgen is het vaak een goed idee om te adverteren. En dat kan natuurlijk in uw lokale krantje, maar dit gebeurd steeds vaker op het internet.

Zo kunt u bijvoorbeeld zorgen dat mensen uw website kunnen vinden wanneer ze hier naar op zoek zijn. U kunt zich misschien wel voorstellen dat dit zeer ge├»nteresseerde mensen zijn. Stel u hebt een slotenservice en kunt deuren voor mensen openmaken die zichzelf buiten hebben gesloten. Wanneer iemand zoekt in Google (of een andere zoekmachine) naar ‘slotenmaker + stad’. Dan heeft iemand snel een slotenservice nodig. Wanneer uw website bovenaan de zoekresultaten te vinden is, zal dit goede klanten op leveren. Een SEO regio Amsterdam kan daarbij helpen. Het is dan ook belangrijk om hier aandacht aan te geven. U loopt letterlijk aanvragen en business mis als u niet op de eerste pagina van Google te vinden bent. Alle aanvragen en leads gaan naar uw concurrentie.

Laat u door uw online marketing bureau dan ook goed voorlichten over de mogelijkheden. Naast zoekmachine optimalisatie zijn er natuurlijk ook nog andere kanalen om te adverteren. Zo kunt u bijvoorbeeld denken aan de sociale platformen en video websites als Youtube.