Ontwerp van website moet up to date blijven, ontwikkelingen gaan namelijk erg snel

Een nieuwe website laten maken (of het design ervan) voor uw bedrijf. Het is tegenwoordig regelmatig noodzakelijk. Want de technologie en ontwikkelingen staan zeker niet stil op dit gebied. Waar een site vroeger nog enkele jaren mee ging, wordt dat nu steeds korter.

mobiele browserHet is belangrijk om mee te blijven gaan met de ontwikkelingen. Want als klanten op uw website komen en deze voldoet niet meer aan de huidige standaarden, dan kan u dit aanvragen en dus omzet kosten. Zo zijn er de laatste jaren veel zaken veranderd op het gebied van design en ontwerp.

Ten eerste is er de trend van mobiele telefoons waar men rekening mee moet houden. Meer en meer mensen maken van een mobiele telefoon gebruik om te surfen, dus ook uw klanten. Wanneer een website niet goed zichtbaar is in een mobiele browser, gaan mensen naar de concurrent. Dat wilt u uiteraard niet en daarom is het dan ook een uitstekend idee om de website laten maken die mobiel vriendelijk is (ook wel ‘responsive‘ genoemd) door een professioneel bedrijf dat zich hierin specialiseert. Meer hierover: https://webdesignkaart.nl/website-laten-maken/

Maar ook het design is van levensbelang

Het ontwerp van uw website is in principe het visitekaartje voor uw nieuwe klanten. Het is het eerste wat ze te zien krijgen. Het is dan ook erg belangrijk dat u weet wat u doet op het gebied van ontwerp. Er wordt ook vaak gekozen voor webdesign laten maken door een professioneel bedrijf, dat is een goede keuze. Veel ondernemers hebben wel een idee van wat ze ongeveer willen, maar professionals zoals Antwerpen webdesign kunnen dit vaak beter inschatten. Daarom is het ook een goed idee om eens met een webdesigner rond de tafel te gaan zitten en u eens te laten adviseren. Een designer kan ervoor zorgen dat uw website voldoet aan de laatste standaarden en ervoor zorgen dat u een moderne uitstraling heeft op uw website, daar kan webdesign Helmond bij helpen. Daarnaast kan er gekeken worden naar het verbeteren van de conversie. De conversie is het percentage bezoekers dat contact met u opneemt, bijvoorbeeld voor het aanvragen van een offerte of een demonstratie (afhankelijk van het type product of dienst dat u levert).

Een nieuwe marketing campagne met een losse website

marketing planAls u een landelijke of zelfs lokale marketing campagne op gaat zetten kan er bijvoorbeeld ook een nieuwe website specifiek voor deze campagne gemaakt worden. Misschien wilt u een nieuwe markt aan gaan boren of heeft u een nieuw op zichzelf staand product op de markt gebracht. Wanneer u gaat investeren in een marketing campagne kan het lonend zijn om een nieuwe website te laten maken, die in overeenstemming is met de campagne. Zo kunnen er mogelijk betere resultaten behaald worden.

Nieuwe website wil niet altijd meer bezoekers betekenen

Sommige ondernemers zijn in de veronderstelling dat een nieuwe website direct meer bezoekers en dus omzet op zal gaan leveren. In beginsel is dit ook zeker de bedoeling, maar bezoekers moeten uw website natuurlijk wel bezoeken. Er zijn tegenwoordig vele mogelijkheden als het om online marketing gaat. Zo is er bijvoorbeeld Facebook en andere sociale media, waar het zeker belangrijk is om actief te zijn. Vaak bieden deze platformen ook de mogelijkheid om een advertentie op te zetten en zo uw doelgroep aanzienlijk te vergroten. Veel webdesign of online marketing bureaus kunnen u hierbij helpen. Meer informatie op: https://www.webit.be/wat-doen-we/